Инспирација

Кога мат декорот ќе се сретне со дрво декорот – Инспирација низ слики

Кујна  Дневна / канцеларија Бања

Каде треба да ни стои приборот за припрема на јадењето ?

Кога станува збор за ножевите, лажиците и тавите кои ги употребуваме за готвење најдобро е да ги чуваме близу едни […]

Плочест материјал без траги – Hraniclean 08

Рачен чистач за мебел кој безбедно ги чисти сите видови најчувствителни површини – високо сјајна, мат, како и хром. Лесно отстранува […]

Шпер плоча – материјал кој трае !

Што е шпер плоча? Шпер плочата е составена од повеќе слоеви на фурнир импрегниран со фенолна смола и пресован под […]

Искористете го максимално просторот во кујната

Доколку редовно приготвувате храна тогаш несомнено Ви е потребен поголем складишен простор за кујнските додатоци и се она што Ви […]

ONYX BLACK шарка за мебел со стил

Несомнено темниот мебел зрачи со елеганција. Затоа Новомак ги носи ONYX BLACK – Blum кои дискретно го пополнуваат мебелот и ја […]

null
Катче за архитекти
Инспирација за внатрешно уредување и архитектура
Види повеќе
null
Катче за мајстори
Инспирација за беспрекорна изведба
Види повеќе

НОВОСТИ

null
Саем за мебел 2018
Импресии и искуства од овогодишниот Саем за мебел во Скопје
Види повеќе
null
Саем за мебел 2018
Импресии и искуства од овогодишниот Саем за мебел во Порденоне
Види повеќе

СОВЕТ ПЛУС

null
Како да избегнете оштетување на плочестиот материјал ?
Види повеќе
tablet
Предности на изработка на online кројна шема?
Види повеќе
null
Како да се заштитите од мајсторот?
Види повеќе