marketing@inspiracija.mk

Дневна

  • All
  • Uncategorized
  • Дневна
  • Катче за архитекти
  • Плочест
  • Плочест

Модерена библиотека за дневен простор.

При уредување на својата домашна библиотека повеќето од луѓето се сведуваат тој простор да им даде чувство на уникатност, добар […]

Како лесно да осветлите просторија која нема дневна светлина?

Се почесто изведувачите на ентериери се сретнуваат со  простории кои немаат дневна светлина или истата е минимална. Затоа тимот на […]

Декорација на ѕидот за хармоничен и современ стил.

Ви останаа парчиња од плочестиот материјал ? Сакате оригинален ѕид ? Или можеби ѕидот има недостаток кој сакате брзо да […]

Свежина и декор во Вашиот дом

Пролет е времето кое во сите нас се јавува желбата да го уредиме просторот во кој што престојуваме. Но не […]

Полици – аксесоари на просторот

Triade e семејство на скриени носачи за самостоечки полици. Системот овозможува три независни подесувања: вертикално – за перфектно висинско порамнување […]