marketing@inspiracija.mk

Катче за архитекти

5 брзи прашања со …

5 брзи прашања со Сара Ацевска 1. Накратко за тебе. Како е да се биде жена во делумно машки свет? […]

Модерно решение за модерен живот

Ви го претставуваме новитетот -PECASA. Овој систем е идеален систем за да го организирате просторот. PECASA се состои од неколку […]

Како лесно да осветлите просторија која нема дневна светлина?

Се почесто изведувачите на ентериери се сретнуваат со  простории кои немаат дневна светлина или истата е минимална. Затоа тимот на […]

Шпер плоча – материјал кој трае !

Што е шпер плоча? Шпер плочата е составена од повеќе слоеви на фурнир импрегниран со фенолна смола и пресован под […]

5 брзи прашања со Златко Лазаревски и Марта Илиевска

1. Накратко за вас? Проектантското биро Формика Плус постои веќе 10 години, но како партнери во создавањето архитектура сме заедно […]