marketing@inspiracija.mk

Катче за мајстори

Matthew Glanfield – за предизвикот на столарите

Matthew Glanfield е технички менаџер во BLUM UK. Тој има богато искуство од различни индустри.  Како може изборот на производи […]

ONYX BLACK шарка за мебел со стил

Несомнено темниот мебел зрачи со елеганција. Затоа Новомак ги носи ONYX BLACK – Blum кои дискретно го пополнуваат мебелот и ја […]

Кутија за алат Spax L-box

Кутија која Ви овозможува практично скалдирање на алатот. Тие се со механизам за поврзување на повеќе кутии што овозможува нивно […]