marketing@inspiracija.mk

Кујна

  • All
  • Дневна
  • Катче за архитекти
  • Кујна
  • Оков
  • Плочест
  • Плочест

Дали правилно го одржувате аспираторот ?

Кујнскиот аспиратор ги отстранува непријатните миризби, пареата и димот кои се создаваат при готвењето, така што престојот во просторијата го […]

Супер практична корпа за отпадоци

💣Елементот со корпа за отпадоци го отвораме најмалку 35 пати во денот. 🔺Токму затоа е многу важно да изберете корпа […]

Ретро рачка – Marsala

Како и сите останати љубители на романтичниот и ретро стил, така и вие ќе останете воодушевени од едноставноста и топлината […]

Батерија со три црева

Често пати при поврзување на кујнската батерија со нискомонтажно бојлерче, се практикува батеријата да биде со три црева. Она што […]

Како лесно да осветлите просторија која нема дневна светлина?

Се почесто изведувачите на ентериери се сретнуваат со  простории кои немаат дневна светлина или истата е минимална. Затоа тимот на […]