marketing@inspiracija.mk

Спална

  • All
  • Оков
  • Плочест
  • Спална

Направете си плакар под креветот

Во големите земји каде се почесто се практикува живот во мал простор се јави нов тренд. Всушност, станува збор за […]

LIBRA H1 – искористете ги ѕидовите

Libra е семејство на држачи за висечки елементи, замислен да ги задоволи сите потреби на купувачот. Држачите Либра се поставуваат […]

Одберете материјал за гардеробер што одговара на Вашиот стил

Гардероберот е едно од најважните парчиња мебел во спалната. Земајќи ја во предвид неговата честа употреба во домот треба да […]

Идеи за плакари

Лизгачки системи за гардеробер – совршено решение кое завзема се поголем простор во модерните стамбени и деловни простории. Популарноста на […]

Лизгачки плакар со три врати

Потребен оков за плакар со 3 врати Кол. 500187 Sevroll IDEA горна/долна шина 6m 1 500188 Sevroll IDEA Сет оков […]