Често пати при поврзување на кујнската батерија со нискомонтажно бојлерче, се практикува батеријата да биде со три црева.

Она што долго време беше пречка за поставување на батерија со три црева е токму дизајнот на батериите кои беа достапни на пазарот.

Токму затоа, нашиот тим се одлучи асортиманот да го збогати со модерни, дизајнирани батерии со три црева. 

Батерија со три црева црна 
Батерија со три црева бела 
Батерија со три црева хром

Покрај овие три нови батерии, Новомак Ви нуди голем избор на батерии со 5 години гаранција, кои можат без никаков проблем да се поврзат со сите иноксни нискомонтажни бојлерчиња.