• All
  • Uncategorized
  • Бања
  • Оков
  • Оков
  • Оков
  • Оков
  • Оков
  • Плочест

KIARO – механизам за бифе

Kiaro е систем за отворање надолу со скриен механизам, голема носивост, минималистички, модерен и елегантен дизајн. Голема предност е тоа […]

Шарки за компакт плочи Expando T

Компакт плочи - тренд кој импресионира! Минималистичкиот дизајн отвора простор за инспирација. Мебелот со фронтови изработени од комапкт плочи е [...]

Додатоци за организација во кујна – дел 2

Искористете го простор со ефективни решенија за складирање и вклопување во Вашата кујна. Како основен елемент е титаниумскиот профил, кој […]

Кој е најдобриот материјал за елементите во бањата ?

Често пати при опремување на бањата и не се посветува толку многу внимание, што ни се враќа како бумеранг. Мебелот […]

Елеганција и во бањата

Скриена, елегантна со минималистички дизајн Uno корпата за отпадоци совршено ќе си ја заврши својата работа во бањата, без да […]