Spax srafovi

Како да се заштитиме од оштетувањето ?

Новиот шраф на Spax,  со себе носи неверојатни карактеристики кои не дозволуваат оштетување на плочестиот материјал, како и на дрвото, без разлика колку  се тие осетливи. Овие шрафови можете ексклузивно да ги најдете во Новомак.

Посебни карактеристики:
A – Совршена глава
B – Материјалот од кои се изработени WIROX (бел цинк), е со 20% поголема отпорност на корозија.

Предности:
1. Остар врв со четвртаст пресек, за лесно и брзо шрафење.
2. Запчест навој, за лесно шрафење поради назабувањето.
3. Жлебови под главата – нема потреба од фрезинг.

Универзален шраф хол PZ

Примена:
* За спојување на елементи
Предности:
* Не бара претходно бушење.
* Лесно, едноставно и брзо.
* Подолго траење на батеријата.
* Подолга употреба на битот.

Шраф за MDF TX

Примена:
За спојување на MDF и HDF.
Предности:
* Не бара претходно бушење.
* Ефективно спречува распукување на материјалот.