МАРКЕТИНГ АСИСТЕНТ

Квалификации:

 • Припрема на постови SMO
 • Познавање на SEO и SEM,
 • Солидно познавање и искуство во Adobe пакетот (Photoshop, Illustrator, InDesign)
 • Основно познавање на Microsoft Office пакетот (Word, Excel)
 • Пожелно искуство од 2 години 
 • Предности:
 • Креативност, посветеност, лојалност и одговорност,
 • Желба за работа во средина со високи барања,
 • Добри комуникациски способности,
 • Флексибилност/адаптибилност,
 • Тимско работење и кооперативност,
 • Ефективност и ефикасност.

Кандидатите треба да ги исполнуваат општите услови предвидени со законот на РМ. Вработувањето е на неопределено време.

Своето CV (со слика) и портфолио доставете го на e-mail: jobs@novomak.mk со назнака “Маркетинг асистент”.

Непотполни документи нема да бидат разгледувани!