Rod and Bar

Црните детали во внатрешното уредување се синоним на елегантност. Тие перфектно се вклопуваат во ентериери во кои доминираат белите, сивите или светлите дрвени декори. Во прилог Ви нудиме носачи за полици кои одлично се комбинираат во минималистички, индустриски, скандинавски, модерен и рустичен стил на уредување.

Модел Ingrid

Носачот за полици Ingrid креира модерна композиција во комбинација со дрвен декор. Одлично се вклопува во минималистички, скандинавски или рустичен стил на уредување. Има носивост од 20kg, може да се постави полица со максимална ширина од 210mm и максимална дебелина на плочест материјал од 18mm.

Ingrid
Ingrid
Belt

Модел Belt

Модерен и елегнатен носач за полици кои перфектно се вклопува во сите модерни, урбани и винтиџ ентериери. Има носивост до 30kg и може да се постави полица со максимална ширина од 210mm.

Belt

Модел Wire

Во комбинација со бела боја и светли дрвени декори нуди нота на елегантност и хармонија. Има носивост до 30kg.

Wire
Wire
Tree

Модел Tree

Носач на полица во форма на дрво нуди природен акцент во ентериерите. Одлично се комбинира со природно дрво. Има носивост до 20kg.

Tree

Модели Rod и Bar

Моделите Rod и Bar нудат многу можности за меѓусебно комбинирање со што се дава индивидуален карактер на ентериерот и се добива уникатен дизајнерски ефект. Имаат носивост до 20kg и може да се постави полица со максимална дебелина на плочест материјал до 18mm.

Rod and Bar
Rod and Bar
Flat

Модел Flat

Модерен и минималистички носач за полици кои одлично се вклопува во сите простории. Има носивост до 15kg.

Flat