Ви останаа парчиња од плочестиот материјал ? Сакате оригинален ѕид ? Или можеби ѕидот има недостаток кој сакате брзо да го прикриете без голема инвестиција. Еве интересно решение.

Плочестиот материјал е оригиналното решение доколку сакате да добиете идеална ѕидна целина во Вашиот стамбен или деловен простор, но и да ги сокриете недостатоците на ѕидот.

Совршено се вклопуваат во модерен и современ ентериер и дефинитивно се нешто што не го гледаме секој ден. 

Брзи и лесни за монтирање, лесни за одржување со висока отпорност на механички оштетувања.