• All
  • Оков бања
  • Оков детска соба
  • Оков за дневна
  • Оков за канцеларија
  • Оков за кујна
  • Оков за спална
  • Плочест детска соба
  • Плочест за канцеларија
  • Плочест за кујна

Со PUR кантирање до PURфектен изглед

Процесот во кој нерамните делови односно деловите кои се видливи после сечењето се покриваат со трака главно во ист декор [...]

Kреативни идеи за уредување на детска соба

Како изгледала вашата соба кога сте биле дете? Претпоставуваме дека не се баш како овие шарени, креативни и несомнено кул […]

Луксуз во срцето на Новомак

Кога мислам на луксуз, мислам на Cleaf Cleaf е италијанска компанија која продуцира иновативни површини и решенија за мебел и [...]

Зошто сите шарки не се исти ?

Се е во функционалните детали. Иновативната Clip Top Blumotion шарка не е само висококвалитетна шарка која нуди сигурно држење на […]

Спојувањето на мебелот никогаш не било полесно !

TARGET J12 е нова спојница за поврзување на мебел од Italiana Ferramenta со висок капацитет за прицврстување, погодни за монтирање [...]