• All
 • Бања
 • Дневна
 • Кујна
 • Оков бања
 • Оков за дневна
 • Оков за канцеларија
 • Оков за кујна
 • Оков за спална
 • Плочест за дневна
 • Плочест за канцеларија
 • Плочест за кујна
 • Спална

Природата како извор на инспирација, разговор со Adam Laws

Најголемиот саем за оков за мебел Interzum 2023 секогаш носи многу нови возбудливи промени, многу новитети и креативни идеи. Новомак […]

3 стилови кои треба да ги знаете за ентериерот во домот

Стилот на уредување на вашиот дом претставува огледало на вашиот карактер, стил на живот и визија. Домот е местото каде […]

Лесен начин за монтажа на фронтови од компакт плочи

https://inspiracija.mk/wp-content/uploads/2022/11/landingpage.mp4 Иновативен и едноставен Најдобриот начин за монтажа на компакт плочи и тенки фронтови е EXPANDO T од BLUM. Тој […]

PMMA акцент кант траки

PMMA кант траките се термопластични со декоративен финиш, со кој лесно ќе го акцентирате мебелот. Денес дизајнот на мебелот повеќе [...]

AMBIA-LINE за полесен ден, најдобрата организација за фиоки ​

Секој дел од домот треба да биде среден под конец за да можете лесно и во секој момент да дојдете […]