organizacija za vo kujna

Искористете го простор со ефективни решенија за складирање и вклопување во Вашата кујна. Како основен елемент е титаниумскиот профил, кој се прицврстува на ѕидот помеѓу горните и долните елементи, и додатоци кој можете да ги организирате по сопствен избор со цел да добиете ефикасна и
функционална кујна.

titaniumski profil

Елегантна организација за кујна во антрацит боја со должина од 1100mm и скриени држачи овозможува максимално искористување на просторот помеѓу работната површина и висечките елементи при што ги следи последните модерни трендови во ентериерното уредување. Голема предност е тоа што сите зачини, ножеви и останатиот кујнски прибор ќе Ви биде лесно достапен, а притоа нема да Ви попречуваат и завземаат простор на работната површина.