Libra H1

Држачот за висечки елементи Libra H1 е дизајниран да ги задоволи сите потреби на клиентите. Овие држачи се монтираат на задниот панел од елементот, а од внатрешниот дел на елементот се поставуваат мали покривни капачиња со што не се нарушува естетскиот дел.  Libra H1 е многу безбедно и сигурно решение со голема носивост од 150kg/пар изработено од челик обложен со цинк што го прави поцврст. Може да се подесува хоризонтално и вертиклано кое е независно едно од друго со што се овозможува тоа да биде лесно и ефикасно.