Libra H7

Libra H7 е јак држач за висечки елементи специјално  дизајниран за конзолни елементи со голема тежина (има носивост од 240kg/пар) или за елементи со длабоки фиоки. Идеално решение за кујни, дневни, бањи или комерцијални објекти. 

Голема предност кај Libra H7 е вертикалното и длабочинското подесување кое може лесно и непречено да се изврши од внатрешната страна на елементот  со интегрирано закочување на елементот.
Исто така голема предност е тоа што држачот и плочката се многу тенки со што не сметаат на лизгачите на фиоките и се овозможува комфорен простор за употреба на алат.

konzolen element
drzqac za visecki elementi
drzac za visecki elementi