Бренд на кој може да верувате!

Decospan е синоним за уникатен и супериорен квалитетен производ. Затоа, треба да ја препуштите вашата доверба на овој бренд, бидејќи Decospan настојува да се разликува и да го гарантира својот квалитет!

Vintage стилот на уредување на домот!

Винтиџ стилот во внатрешната декорација денес е многу популарен и инспиративен, како за дизајнерите, така и за оние кои го украсуваат својот дом. Во него преовладуваат дрвените детали па така имаат смирувачки и релаксирачки ефект. Querkus изработува плочи од дабови греди кои се користат во железничкиот систем многу децении, сега се обработуваат во фурнир со богат и топол изглед.

Избор на боја и структура

Почетна точка во градењето на ретро изглед е изборот на боја и структура која ќе се употребува. Одличната подлога за било која ретро-декоративна шема е кафената боја – во било која нијанса. На прв поглед, винтиџ плочите изгледа удобно и зрачат со топлина. Уникатноста, квалитетот на изработка и материјалите го прават високо ценет, па со текот на времето овие плочи стануваат се побарани.

Одберете нијанса и структура која одговара на просторија и на вашите желби:

foto-project-kitchen-oak-vintage-hoboken

 Фурниран медијапан – Oak Retro Hoboken A/B Scratched Tip s.
3050 X 1220 X 19mm

furniran-medijapan-harlem-decospan

Фурниран медијапан – Oak Retro Harlem A/B Scratched Tip s.
3050 X 1220 X19mm

living-room-oak-vintage-baltimore-(1)

Фурниран медијапан – Oak Retro Baltimor A/B Scratched Tip s.
3050 X 1220 X19mm

Доколку ви се допаѓа овој стил на уредување на просторот, ви предлагаме внимателно да ги изберете плочите кој ви ги дадовме во предлог. Што и да одлучите, нема сомнеж дека ќе бидете задоволни со оригиналноста на вашиот животен простор.