Едноставниот канцелариски мебел е синоним за елегантност и оригиналност. Работното биро секогаш треба да биде комфорно, а корисникот да се чуствува удобно и пријатно на неговото работно место бидејќи се пренесува на работните обврски и неговата продуктивност. Висината на ногарките кои ќе се употребат е од голема важност за здравјето. Затоа Новомак го проширува својот асортиман со Словенскиот бренд Voga кои ќе Ви помогнат да креирате совршено работно биро, како естетски така и функционално.