Hoppe

Кој е Hoppe ?

HOPPE е Италијански бренд кој е лидер на пазарот за развој и производство на висококвалитетни кваки за врати во Европа. Привлечен дизајн комбиниран со иновативна технологија и долгогодишно искуство Ви нуди широк избор на модели, бои и материјали.

Предности на Hoppe

При поставување на стандардни кваки за врата, потребни се многу чекори, често е здодевно и троши многу време. Најдоброто решение се HOPPE бравите и нивното брзо и едноставно составување. Благодарение на напредната технологија, кваките може да се постават со само еден чекор – и да траат !
Клучен детаљ е новата технологија за монтирање на кваките која е развиена од компанијата HOPPE.

Само притиснете ги кваките една кон друга и го имате посакуваниот резултат.

 • Лесна монтажа – магнетно спојување :
  – вграден механизам кој со притиснување
  на кваките една кон друга се овозможува
  прицврстување односно долготрајна и цврста
  врска.
 • 75% заштеда на време во споредба со стандардно монтирање
  (со шрафење).
 • Не се потребни инбуси или други алати за
  монтажа.
 • Можат да се користат за различни дебелини
  на врата во зависност од типот на кваката.
 • Лесна и брза демонтажа на кваката.
Hoppe