Одбираме квалитет!

Кога се одлучуваме за мебел по мерка очекувањата секогаш се на највисоко ниво. Мебелот да го исполни просторот, да биде функционален и да изгледа убаво и по години користење. Во пракса како наjуспешно решение за совршениот изглед на мебелот и неговата долготрајност се покажало PUR лепењето.

Што е она што не предомислува?

Често пати луѓето одат во салон и се задоволуваат со мебел кој не ги исполнува нивните желби и потреби до максимум, со изговор дека не му веруваат на изведувачот и не се сигурни од каде и каков материјал ќе употреби.

pur_kantiranje

Кое е решението?

Со цел да Ви помогнеме да бидете сигурни дека ги добивате квалитетот и услугите што ги плаќате нашиот тим обезбеди начин за проверка на нарачаниот и обработениот материјал кај нас.

Како да проверам?

Се што треба да направите е да го побарате кодот од Вашиот изведувач на проектот кој се наоѓа на самиот излезен документ.
>> Линк за проверка на код: shop.novomak.com/code

Што ми е достапно за проверка?

>> Нарачани материјали
>> Тип на обработка на материјал

ЗАЕДНО ГРАДИМЕ ДОВЕРБА!