🔥 Антрацит супер мат медијапан и дрвен декор оплеменета иверка. 
☑ Комбинација плус зашто мебелот по мерка е вистинскиот избор за Вашиот простор.

Она што е посебно интересно кај новите медијапани со мат декори на Egger  е нивната карактеристика – fingerfree. Најчеста причина зашто се избегнуваат мат декорите е токму тоа што се малце потешки за одржување.

Но, не и кај овие декори. PerfectSence колекцијата не е осетлива на допир и не е подложна на остатоци од прсти. Така истите се супер погодни да се користат за големи површини и вратички без рачки.

Проверете кои се новите супер мат медијапани на Egger во салонот на Новомак и започнете со реализација на Вашиот замислен проект.