Направи сам

Веќе неколку пати Ви ја посочуваме шпер плочата како материјал кој е доста издржлив и отпорен. Овој пат Ви даваме една покреативна идеја за што може да ја употребите шпер плочата.

Оваа играчка може да ја користите како лулка кај помалите деца, како даска за сурфање, мост за преминување или како држач за некоја друга игра. 

Се што Ви треба е да бидете креативни.