Кујната ја презема улогата на дневна и обратно, но тоа не е ништо ново. Сега е важно оваа транзиција меѓу нив да биде добро смислена, функционална и трајна.

Друштвените промени и мегатрендовите влијаат на стилот на животот. Важно е да се пронајде баланс помеѓу дигиталното и друштвеното, глобалното и локалното, како и помеѓу квалитетот и сложеноста, а сè тоа бара адаптација на дизајнот на мебелот и ентериерот. Колекцијата на плочести материјали на Egger која ви ја нуди Новомак ќе ве поддржи да ги реализирате вашите идеи и проекти во склад со актуелните трендови.

Една од најзастапените адаптации е транзицијата помеѓу кујната и дневната соба. Во продолжение следи креативна транзиција на просторот помеѓу кујната и дневната соба.

Користени декори за изработка на кујната и дневната соба се:

kujna
kujna
kujna

Погледнете је целата колекција на оплеменети иверки од брендот Egger

Погледнете је целата колекција на работни плочи од брендот Egger.

Погледнете је целата колекција на PerfectSense медијапани од брендот Egger.