Секогаш кога говориме за убави декори акцент се става на природните декори. Посебно предност имаат оние декори чии годови мамат и даваат чувство дека дома сме ја донеле природата. 

Резултат со слика за kronospan interior

DARK HICKORY PW 

Како најубави кујни се токму кујните каде како додатен декор се користи дрво декорот. Без оглед дали станува збир за темна или светла кујна, дрво декорот ја прави истата попривлечна. 

Резултат со слика за kronospan k009

Како голем плус е лесното оджување на дрво декорите, што ги прави совршени за секоја домаќинка.

Современная кухня LEICHT TOPOS-C | BONDI-C. Дизайнер проекта – Вячеслав Добряков / Modern kitchen LEICHT TOPOS-C | BONDI-C. Designer - Vyacheslav Dobryakov.

Во прилог Ви ги нудиме дрвните декори на Новомак кои може ќе Ви помогнат да одлучите кој декор најдобро ќе се вклопи во Вашиот дом.