• All
  • Дневна
  • Кујна
  • Оков

3 стилови кои треба да ги знаете за ентериерот во домот

Стилот на уредување на вашиот дом претставува огледало на вашиот карактер, стил на живот и визија. Домот е местото каде [...]

Најдоброто од светот на гранитот – садопери SCHOCK

Кој е SCHOCK? Schock е германска компанја која го има креирано првиот гранитен садопер во светот. Од тогаш па се [...]

Организатор за фиоки Pantry Box

https://www.youtube.com/watch?v=elhZZyTEKOQ&t=6s&ab_channel=hailoeinbautechnik Иновативен организатор за фиоки кои овозможува хигиенско складирање и зачувување на свежината на лебот, овошјето и зеленчукот. Спречува ширење […]

PEKA СИСТЕМ – Корпи за отпадоци

 ШВАЈЦАРСКИ КВАЛИТЕТ НА КОЈ МОЖЕТЕ ДА СЕ ПОТПРЕТЕ Peka развива и произведува корпи за кујнски отпад и системи за селектирање [...]

Елегантен амортизер за висечки елементи

Благодарение на својот компактен и минималистички дизајн, амортизерот K12 нуди нов концепт на елеганција во сите детали. Гасниот амротизер за отворање [...]