Иновативен и едноставен

Најдобриот начин за монтажа на компакт плочи и тенки фронтови е EXPANDO T од BLUM. Тој има челични делови во типлата којашто со поставувањето во компакт плочите се шири и обезбедува цврста и стабилна врска помеѓу материјалот и механизамот.

Едно решение за 3 различни примени

Со Expando T работите се поедноставни. Тој нуди можност за монтажа на 3 различни примени во елементите за мебел и тоа: системи за подигнување на фронтови (Aventos), фиоки и врати. Мебелот со компакт плочи може да се имплементира лесно, нудејќи сигурна и тестирана функционалност по која е препознатлив Blum.

Висечки елементи со врати кои се отвораат нагоре 

Механизмите за висечки елементи Aventos HK-top, Aventos HS и Aventos HL може да се имплементираат со EXPANDO T и фронтови од комапкт плочи. Методот на поставување останува ист. 

Expando T
Expando T

Елементи со класични вратички

Благодарение на EXPANDO T не е потребно бушење за шарки. Интегрирана е Blumotion технологијата која овозможува меко и тивко затворање.

Фиоки

Тенките фронтови од компакт плочи најдобро се комбинираат со тенките страници на Legrabox фиоките. Позицијата на поставување останува иста така што фронтовите може да се монтираат брзо и лесно.

Expando T

Компакт плочи – тренд кој импресионира!

Минималистичкиот дизајн отвора простор за инспирација. Мебелот со фронтови изработени од комапкт плочи е тренд кој импресионира и креира елегантен визуелен впечаток.

Aventos Blum
Fioka Blum
Fioka Blum