Се почесто се јавува желбата кај клиентите да имаат кујна со дрво декор, но притоа истата да биде изработена од медијапан.

Тргнувајќи од премисата – да се реализира секоја идеја, Новомак во својот асортиман има фурнирани медијапани со кои лесно може да ја имате кујната од соништата. 

Во прилог Ви поставуваме неколку идеи каде е употребен фурнираниот медијапан во кујната.