Corner

Идеална за изработка на клуб маси, полици, комоди Ви овозможува складирање на книги, списанија, очила, далечински управувачи, паметни телефони, лаптоп и слично. Достапна е во 2 ширини ( 450mm и 900mm ) со висина 455mm и должина 450mm, а по нарачка се достапни димензии според Вашите потреби. Профилот се карактеризира со лесна монтажа ( клик систем ) и црна боја.

Corner
Corner
Corner
Corner