masa

Poettker е германска компанија која повеќе од 50 години се занимава со производствените техники на механизми за извлекување на маси со неверојатна ефикасност. Овие механизми се погодни за изработка на конференциски маси, работни бироа и трпезариски маси.

Продукти

1. Basic

basic

2. Basic advanced

basic advanced

3. Alu 77

alu77

4. Frontslide basic

frontslide basicq

1. BASIC

basic

1. Механизам за маса.
2. Рамка за поставување на механизмот.

basic

Механизамот се поставува на отворена рамка, така што при отворање лизгачите излегуваат надвор од рамката.

basic

2. Basic advanced

basic

1. Механизам за маса.
2. Рамка за поставување на механизмот.

basic

Механизамот се поставува на отворена рамка, така што при отворање лизгачите излегуваат надвор од рамката.

advanced basic

3. Alu 77

alu77

Продолжувањето на масата може да биде лево или десно во зависност од поставеноста на механизамот.

alu7

4. Frontslide basic

За еден продолжеток на маса

frontslide basic

Продолжувањето на масата може да биде лево или десно во зависност од поставеноста на механизамот.

За два продолжеток на маса

frontslide basic

За два продолжетока минималната должина на масата треба да биде 1500mm и потребно е да се постави втор механизам.