дрвена ногарка

Модерни и минималистички дрвени ногарки за изработка на комоди, трпезариски и клуб маси. Природните материјали на дрво даваат топлина во секој ентериер и одлично се вклопуваат во скандинавскиот стил на уредување кој моментално е во тренд.

Ногарки кои не Ве ограничуваат !
Достапни во 3 висини (150mm, 300mm и 710mm) и 2 типа (прави и коси) Ви нудат широк избор за Вашите проекти.
Продуктите можете да ги погледнете тука

дрвена нограка за мебел