Класични, но модерни. Декори кои благодарение на новите структури ја доловуваат репликата на дрвото и оставаат гламурозен впечаток.

Природните елементи на овие декори се доста изразени, а самата јачина на бојата дозволува нивна разновидна комбинација со уни декори.

Овие декори на оплеменети иверки и работни плочи, вариираат во својата боја. Па така Ви се овозможува да изберете темен или светол даб со цел полесно да ја постигнете посакуваната цел. 

Резултат со слика за egger h3133 st12
Поврзана слика