Ipso

Уникатни и единствени ногарки, моделот Ipso Ви нуди можност за изработка на маси со невообичаен дизајн. Во зависност од големината на работната површина можете да комбинирате 3, 4, 6 или 8 ногарки.

Предности:

  • Големата површина за потпирање овозможува највисока стабилност на пазарот.
  • Се состои од два дела.
  • Совршени за кружни, квадратни и правоаголни маси.
  • Можност за комбинирање на 3 ногарки – за кружни маси.
  • Можност за комбинирање на 4 ногарки за трпезариски маси и конференциски маси…
  • Можност за комбинирање на 6 или повеќе ногарки за големи конференциски маси.
  • Нивелација за израмнување.
Ipso
Ipso