Тимот на инспирација со задоволство Ви го претставува новиот член Дарко Спасовски.

Дарко е неуморен креативец кој обожава фотографија. По професија е машински инженер по индустриски дизајн. Неговата задача е да  ги доближи направи сам проектите до читателите на Инспирација.

Па, така може да очекувате статии што ќе ве мотивираат и припремат за проекти кои ќе може да ги изработите сами.

За сите прашања поврзани со изработка на некое парче мебел, слободно пишете ни во полето за прашања.