magija
teka
  • количината е ограничена
blum
  • количината е ограничена
sevroll
  • количината е ограничена
online-shoping

Најчесто поставувани прашања

Дали имате гранитни садопери ?

Покрај иноксните садопери, на лагер имаме и гранитни садопери, изработени од природен гранит. На пазарот има многу брендови кој во својот состав имаат само 20% гранит. Затоа бидете внимателни.

Може ли сами да го монтираме оковот на Blum ?

Blum има апликација која Ви помага при монтажа. Но, сепак препорачуваме монтажата да ја изврши обучено лице.

Вршите ли достава ?

Нарачаните продукти на нашиот online shop ги доставуваме по Карго.

 

 

novagodina2019