Не дозволувајте ниедна Ваша идеја да остане нереализирана. Со Hranipex силиконот за огледала моќе да залепите декоративни огледла на различни подлоги како што сеглазура, стакло, гипс, бетон,OSB табла, дрво, шпер плоча итн. Исто така е погоден за слепување мозаици од огледало ( огледало до огледало ), огледала во бањи и на подлоги кои можат да бидат предмет на вибрации и притисок.