Triade e семејство на скриени носачи за самостоечки полици.
Системот овозможува три независни подесувања:
вертикално – за перфектно висинско порамнување на ѕидот;
странично – со што се компензира евентуална грешка при бушење и што овозможува лесно закачување на полицата на ѕидот;
агол – се изведува со употреба на клуч кога полицата е делумно вметната на држачите.
Достапно и многу брзо е и подесувањето на аголот.
Изработен е од челик и поцинкувана легура.
Со овој носач на полици може да ставите полици насекаде каде што имате потреба без притоа да Ве загрижува евентуалниот банана ефект ( искривување на полицата ).
Отворените полици во кујната го отвараат просторот и прават истиот да изгледа поголем и чист.