Platforma TP1 hailo

Безбедно и иновативно решение со кое лесно ќе можете да го реновирате и декорирате просторот кај скалите. Може да се користи како работна платформа или подлога за поставување на сите Hailo скали. Се карактеризира со голема носивост 150 kg, нелизгава подлога и ногарки, вградена либела и компактни димензии за складирање го прави иделно помагало за работа. Платформата можете да ја најдете во Новомак и да ја погледенте на линкот.

Предноси

Оваа платформа нуди големи предности како висинско и странично подесување, нелизгави ногарки, вградена либела, овозможува лесен пристап на просторот над скалите и лесен е за транспорт благодарејќи на 2-те вградени рачки.

prednosti-na-platforma-za-skali

Технички податоци

TP1 - Hailo
tehnicki podatoci

Типови на скали на кој може да се постави платформата

tipovi-na-skali
platforma za skali TP1 Hailo