Почитувани,

Би сакале да ве информираме дека почнувајќи од 01.09., Новомак го подобрува и забрзува сервисот до клиентите со можност за:

🚛 подигнување на половина табла во тековниот ден после 14ч. доколку нарачката е во истиот ден најдоцна до 12ч.

📐 подигнување на материјалите кои се оставени за прекрој или кантирање во текот на тековниот ден после 14ч. доколку се оставени истиот ден најдоцна до 12ч.

Тимот на Новомак, во интерес на своите клиенти. ✅