kujna

Индукциската плоча за готвење ја загрева храната во садот побрзо од плинот или од класичната стакло-керамичка плоча. Кај овие плочи се остварува топлина непосредно на дното на садот, при што доаѓа до создавање на голема топлина и под плочата. Така, често ќе се забележи дека елементот под кој се готви има топол воздух во него, па дури доаѓа и до затоплување на работите кои ги чуваме тука. За тоа да се спречи, како и да се спречи оштетување на корпусот Sclim го носи овој иновативен продукт чија цел е да се заштити елементот и се што е во елементот од топлината која ја создаваат индукциските плочи. Со едноставна монтажа на оваа подлога се зголемува безбедноста во кујната. Подлогата е погодна за ширина на елемент од 600, 800, 1000 и 1200mm, и длабочина која ја одредувате сами според димензијата на елементот.
Производот е достапен само по нарачка.

podloga za indukciska plotna
podloga za indukciska plotna
podloga za indukciska plotna

Технички информации

podloga za indukciska plotna
tehnicki informacii