Rapid

Доколку Ви е потребен поголем работен простор во кујната, со масата Rapid добивате дополнителен работен дел кој се извлекува до max.800mm, каде што можете да приготвите храна или да ја користите како маса за јадење.

Работната површина е обложена со HPL ламинат, со што добивате поголема отпорност на оштетувања.

Работната површина е составена од два дела:
– Фиксен дел 400mm
– Роло дел 400mm.

Rapid
Rapid

мермер

Rapid

инокс

Rapid

бела