Како и сите останати љубители на романтичниот и ретро стил, така и вие ќе останете воодушевени од едноставноста и топлината на овие рачки. За да го постигнете ретро стилот  доволно е да одберете две нијанси до кои ќе се задржите, а дрво декорот  е задолжителен момент.

Предлог рачки со кои лесно ќе го следите трендот на рустичните кујни:

💯Ви ја претставуваме Marsala, убавицата во форма на школка.

☑Лесно го доловува ретро расположението во просторот.

☑Симетричниот полукруг на оваа рачка е дефиниран со имитација на 3 завртки.