Кутија за кујнски приклучок BACHMANN

Речиси секое модерно домаќинство одлучува да користисти плоча за готвење и рерна како засебни апарати. Во тој случај нивната инсталација е малце покомплицирана. Но, тоа не треба да Ве спречи во идеата за модерна кујна.

Новомак Ви нуди приклучок кој служи како дистрибутер на електрична енергија за посебно инсталирани кујнски апарати. Негова цел е да ги снабди со енергија централно од постојниот приклучок.

Овој приклучок на Bachmann е достапен е во четири различни верзии на кабелот за напојување и на тој начин овозможува флексибилна употреба во зависност од ситуацијата во соодветната кујна.

Нема потреба да се инсталираат дополнителни приклучоци, со што заштедувате време и пари при инсталирање кујнски апарати.

Нема потреба од дополнителни приклучоци.

Сигурносни Wago терминали.

Лесна и Ниска монтажа.

Погоден за индустриски шпорет.

Дистрибутивна кутија според VDE.