Invis Mx2

Invis Mx2 е уникатна невидлива магнетна спојница која ги задоволува и највисоките побарувања за естетика, стабилност и продуктивност. Без видливи отвори може брзо и лесно да се одврти и заврти повторно благодарејќи на магнетниот погон MiniMag Mx2. Со спојниците Invis Mx2 се постигнува брзо и лесно монтирање на веќе избушени отвори од 12mm. Со невидливата магнетна спојница можете да спојувате секаков вид на плочест материјал со сила на стегање од 250kg.

Предности:
– магнетна невидлива спојница со голема сила на стегање (250kg по конектор),
– моќни механички поврзувања,
– се одвојува за неколку секунди,
– целосно невидлив,
– без отвори,
– нема заштитни капачиња.
– без полнење,
– совршен изглед!

invis mx2
invis mx2
invis mx2

Моќно споени парчиња

Магнетната спојница има моќна механичка сила на поврзување и стегање од 250kg.

invis mx2

Лесна демонтажа

Лесна демонтажа на мебелот благодарејќи на магнетниот погон MiniMag Mx2.

invis mx2

Невидлив спој

Спојницата Invis Mx2 овозможува невидливи споеви.

invsi mx2

Уникатен магнетен погон

Ротирачки магнетен погон кои овозможува безконтактно шрафење од надворешната страна на парчето.

Примери на изработка

invis mx2
invis mx2
invis mx2
invis mx2
invis mx2
invis mx2
invis mx2

Магнетна невидлива спојница Invis mx2, 14mm
Сет од 20 парчиња.

invis mx2

Магнетна невидлива спојница Invis mx2, 30mm
Сет од 20 парчиња.

Invis Mx2

Сет за невидлива магнетна спојница Invis Mx2 
Сетот се состои од: 
MiniMag Mx2 магнетен погон за одвртување/завртување на спојниците,
20 Invis Mx2 спојници со матица 14mm,
– Rasto шаблон
– бит за шрафење,
– флексибилно вртило,
– пинови за позиционирање.

Напомена: спојницата Invis Mx2 е достапна само по нарачка.