Зачувувањето на животната средина започнува од домот.

Hailo е Германска компанија која се бави со производство на корпи за отпадоци и скали. Нивните производи се иновативни и се направени да го олеснат секојдневието. Корпите за отпадоци се така направени што Ви овозможуваат да го селектирате и рециклирате отпадот. Новомак како компанија која се грижи за природата и екологијата постојано го надополнува својот асортиман со артикли кои ќе Ви го олеснат рециклирањето.

Вградени корпи во комбинација со Servo drive uno

Servo drive uno обезбедува отворање на фиоките со допир. Особено е практично за често користените фиоки во коишто се вградени корпи за отпадоци. Можете да ја отворите со колено, колк или нога притоа да не го извалкате елементот.