space step

Скалата во фиока space step овозможува лесен пристап до горните елементи и овозможува екстра простор за складирање во цоклата. Благодарејќи на технологиите на движење на Blum фиоката се отвора лесно, а во комбинација со електричниот мотор Servo-drive ќе се отвори целосно со еден допир. Blumotion технологијата  овозможува меко и тивко затворање на фиоката. Space step е безбеден за користење и со аплицирање на тежина од само 8кг ногаргите се фиксираат.

Технички информации

space step
space step
space step
space step
space step
space step
space step
space step
nelizgava povrsina