💣Елементот со корпа за отпадоци го отвораме најмалку 35 пати во денот.

🔺Токму затоа е многу важно да изберете корпа за отпадоци која ќе биде практична за употреба.

♥Наш денешен предлог е Separato K:

☑Капацитет на 34L отпад
☑3 корпи за отпадок 
☑Супер за рециклирање
☑Супер за складирање како на отпад, така и за средствата за хигиена.

♥ Совет плус : На статичното капаче на Separato K ставете памук со етерично масло и уживајте во пријатната миризба која ќе се шири на секое отворање на елементот.