Веќе не мора да бидете аматери со поставување на завеса наместо врата онаму каде што немате доволно простор за истата. 

Пристигна LOFT системот за лизгачки врати кој нуди решение за сите тесни, но и модерни простории.

Со целосната можност за персоналиција овој систем совршено се вклопува во индустрискиот и скандинавскиот стил на уредување. Со употреба на уни декор за врата ќе се вклопи и во модерен, минималистички уреден простор.