kronospan

Тренд 2021

 

Следејќи ги најновите трендови, колекцијата 2021 Новомак ја прошири со декорите на Kronospan, инспирирани од големите, урбани градови.

Со овие декори се внесуваат вибрациии од метрополите, што дава динамична нота на ентериерот.

За сите декори е достапна соодветна ABS трака.

Оплеменети иверки

K349

K349 RT

K350

K350 RT

K352

K352 RT

K353

K353 PW

K354

K354 PW

K355

K355 PW

K357

K357 PW

K358

K358 PW

K360

K360 PW

K361

K361 PW

K362

K362 PW

K359

K359 PW

K363

K363 PW

K364

K364 PW

K365

K365 PW

K366

K366 PW

Работни плочи

K349PH

K349 PH

K352PH

K352 PH

K365PH

K365 PH

K366PH

K366 PH

K367PH

K367 PH

За секоја работна плоча е достапна ѕидна облога и завршна лајсна.