expando

Компакт плочи – тренд кој импресионира!

Минималистичкиот дизајн отвора простор за инспирација. Мебелот со фронтови изработени од комапкт плочи е тренд кој импресионира и креира елегантен визуелен впечаток.

kujna

Лесни за користење

За што полесна употреба и нивна примена развиен е нов систем на спојување кој може да се користи кај механизми за висечки елементи и врати.

visecki element

Лесна монтажа

Се монтира на отвор со дијаметар од 10mm и длабочина од само 6mm со што се овозможува лесна монтажа.

lesna montaza

Меко затворање

Новиот механизам за подесување – Clip top Blumotion е интегриран во шарките без потреба од користење на лонче. Овие шарки можат да се користат за мебел со внатрешни фиоки поради тоа што нема одстапување на вратите.

Одбраниот механизам за висечки елементи Aventos HK, HS и HL можат да се имплементираат со помош на системот за спојување на компакт плочи и тоа во иста положба на прицврстување.

meko zatvoranje